Autor | Treść |
---|---|
Lam 27.7.2007 18:57 |
Cięcie na kawałki, wycinanie mięsa itd. - duplikat #270, proszę tu nie śmiecić. Pieczenie całości zwierząt (po wypatroszeniu) to sprawa niejako osobna, chociaż, jeśli ktoś ma ochotę, można je załatwić jednocześnie. Potrzebny jest ochotnik znający się na anatomii wszelkich zwierząt i stworów z wczesnych D&D (np. kobold jest podobny do psa, a nie jaszczurki). Ten ochotnik dla każdej rasy z listy, miałby określić: - czy jest sens piec w całości, - jakie części ciała można odciąć, - ile mięsa można wyciąć i z czego. |
Brottor 27.7.2007 17:02 |
Smoka przecież najpierw można pociąć na kawałki... A na siłę to i smoka można by podpiec, robiąc z niego ognisko. |
Ill 27.7.2007 15:50 |
Moze nie cale ciala ale jakies konczyny ktore odpadly po zabicju moba, bo jak chcesz na wolnym ogniu podpiec cialo 4 metrowego smoka?;) |
Aer 26.7.2007 19:47 |
(komentarz nie związany z tematem) |
Ger 26.7.2007 19:39 |
(komentarz nie związany z tematem) |
Aer 26.7.2007 18:28 |
(komentarz nie związany z tematem) |
Brottor 26.7.2007 17:31 |
(komentarz nie związany z tematem) |